LAF

Igår hade LAF sitt första möte. Vi gymnastiserade våra något förslappade hjärnceller. Vi övade både geografi och ordkunskap (med andra ord, vi spelade ticket to ride och alfapet).

Jag är fortfarande obesegrad alfapetmästare.

Oviktig och framförallt äcklig fakta om Sara:

En gång bajsade hon en stor bajskorv, hon fick spola 5 gånger för att den skulle åka ner.

Tur att jag hade ätit upp våra bajsliknande muffins redan. Annars hade hon fått äta 4 st (mycket stora och smetiga muffins!) helt själv.

Jag undrar än en gång varför jag inte har något bättre att skriva om. Stina Lees klädval och Saras bajs, liksom.

Skumpa på stadt...

Bara för att den enda människan med klass i hela Lidköping packat sina väskor o dragit till Barcelona betyder ju inte det att vi sunkar till oss. NÄRU FRIDA! Skumpa på stadt, det fixar vi ändå.. tror vi alla konstaterade att den var ganska äcklig. Tack EKO!

Stina Lee körde på "djurtema", det såg väl vem som helst. Hon var ju trots allt helt klädd i brunt! Hade förväntat mig något leopardmönstrat eller zebrarandigt, men nej, hon väljer att kalla brunt för djuriskt. Att jag ens tar mig tid att kommentera det här på min mycket innehållsrika och matnyttiga blogg är ju egentligen skandalöst!


ensam&uttråkad

Eh! Jag är ensam i ett rum i Karlstad. Om jag vill gå ut måste jag ringa oscar o be honom komma och låsa. Och var skulle jag gå?
Tråkighetsfaktorn är HÖG i Karlstad. Tur att jag har kaffe & B&J-glass.

Ring mig vetja!

Nystart!

På begäran från min vän Maria Svensson så har jag bestämt mig för att ge bloggandet ett nytt försök. Är numera avstängd från lostinbarcelona så om jag blir sugen på att skriva lite om vad jag har för mig så har jag väl inget annat val än att göra det på min alldeles egna blogg heller. För jag tror faktiskt att det är oooootroligt många som är intresserad av att veta vad jag gör. Hajjemän!

Sedan jag återvände till Lidköping har en hel del roliga grejer hunnits med. Stadtkväll med Agnes & Sara, det var precis som i Barcelona. Rumpnyp och dåliga raggningsförsök (helst från 90or som inte bryr sig om vem dom får utan att dom får nån)+ några kära återseenden! Aftonen bjöd inte bara på ett besök på stadt utan en trevlig förfest med chips, m&m's och twister-spel. En trevlig efterfest (?) startades på stenportsgatan vid 4 snåret. Jag somnade ganska snabbt i en varm och mjuk säng och missade helt att det pågick ett disco runt omkring mig. Lördagen bjöd på en härlig bakisförmiddag med nybakta muffins och Nic& the family. Efter några timmars sömn hemma i Tådene begav jag mig sedan till Esplanaden för ännu mer muffins och senare en mycket god tortellinigratäng. Fler trevlig återseenden bjöds jag på här. En hittills supertrevlig helg i Lidköping kan jag väl sammanfatta det hela. Imorgon bär det troligtvis iväg till Karlstad. Inte för att jag vet vad jag ska göra där men kul blir det!

Flygtips! En ipod innehållande filmen "John Tucker must die"!

RSS 2.0