bilbilbil här kommer det en bil..

eller hur nu mamma mu- låten gick.. Vem uppskattar inte nattkörning? Ensam på vägen, radion på hög volym, westlife i högtalarna (visst all musik från 2005 och tidigare funkar). Enda störningsmomentet är när jag själv råkar sjunga högre än radion och då inser hur illa det är!

Allmänt tråkigt bloggande

Jag har absolut inget vettigt att skriva på min blogg eftersom jag ALDRIG gör något. Fast det är egentligen inte sant. Jag har träffat Sofia i Karlstad, klippt mig, haft besök som slingat mitt hår osv.

För första gången på en vecka är jag hungrig. Det är ju fredag.

Citat i från badhuset, del 2

Agnes och Josefine ligger i flyter i varmvattenbassängen när överviktig, långhårig man närmar sig. Agnes ser skräckslagen ut för några sekunder innan hon utbrister "Åh! jag trodde det var en tjej utan överdel. Jag blev lite rädd"

Jag minns inte exakt hur händelsen utspelade sig eftersom det var några dagar sedan så om jag har missat en viktig detalj så känn dig fri att påpeka det Ankiiii!




Recept på framgång...

Igår bestämde jag och min blogg-partner-in-crime (aka Agnes men jag tycker jag skriver om henne jämt!) oss för att vi skulle vara nominerade till massa priser och gå på galor nästa år. Alltså ska vi blogga om vad vi faktiskt gör på dagarna istället för annat roligt. Som att till exempel skriva en lista på antalet döda djur man ser klockan halv tolv en tisdag kväll på vägen mellan Tolsjö och Tådene.

Det enda värt nämna från igår är dock 1km simmning, en god fruktsallad och en UTSÖKT fisksoppa. Samt trevligt sällskap då, men det tycks jag alltid vara välsignad med.

Dagen har gått i panikens tecken. HUR SKA JAG KUNNA VETA ATT JAG GÖR RÄTT VAL?!

Det är en KILLE!

Agnes och Josefine har gått upp ur simbassängen och in i omklädningsrummet på badhuset i Lidköping när Agnes något diskret lutar sig närmare Josefine och väser "Josefiiine, det är en kille här inne!"


På CV:t kanske...

under rubriken utbildning; Den enda bildning en annen har det är ju varbildning.


New York!

Nej, jag har inte dött, slutat blogga eller något annat spännande, jag har varit i New York. Jag tog mina två systrar o hoppade på flygplanet o vips så var vi framme. (Riktigt så gick det inte till, jag fick ett äpple i studentpresent o sen tog dom med mig dit o flygresan tog jättelång tid men det är en mycket längre historia) Väl där bodde vi på ett sunkigt vandrarhem med dubbla heltäckningsmattor o undulater (jag hoppas verkligen att det är en fågel jag tänker på. dom är blåa o gula. kan ha varit kanariefåglar också, vad vet jag, jag är ju ingen ornitolog). Vi gick omkring 22000 steg om dagen, åkte turistbuss, åkte vanlig buss, shoppade, fikade. Det var trevligt!

Nu vill jag bli bjuden på coctailparty eller något annat där man får tillfälle att bära en mycket snygg svart klänning. Alternativ är att vänta till nyår men hur kul är det?!

/ J
(vi besökte inte frihetsgudinnan)

Som en klocka....

vaknar jag varje morgon någon gång mellan 10.20-10.30. Är det inte fantastiskt? Jag är något oroad över vad mina systrar tycker om den vanan när vi åker till NY.

RSS 2.0