Grönt hår!

jag börjar bli orolig för att jag och agnes faktiskt är samma person. för gissa vad?! vi har samma hårfärg. GRÖNT! jävla kärring eller? gult kunde jag väl gå med på att det var men grönt?! "du får nog sluta duscha hemma" jaha, får jag komma hem till dig och duscha då? nu är jag istället VÄDLIGT blond, men det är säkert bättre det. fast det kommer ju bli grönt igen sa tanten. min frisör (för er som inte visste eller fattat det var jag hos frisören och gjorde slingor igår) som var mycket trevligare än tanten berättade att i uppsala är det OMÖJLIGT att vara blond, för de har så konstigt vatten där också. KANONKUL, sa jag. Det ska undersökas innan jag tar beslut om framtiden!

För att muntra upp mig efter tantens hårda, elaka ord om mitt hår åkte jag hem till sofia och tryckte i mig extrema mängder kött. vi spelade "med andra ord" , jag och oscar ägde de andra för en kort stund.

jag är väldigt förtjust i att ha firefox nu, det stängdes ner men återskapade det jag gjorde tidigare så all text i inlägget var kvar. det enda jobbiga är att pappa och mamma har väldiga problem med att förstå hur det fungerar "måste man gå in via google nu?" har svarat tusen gånger att det är precis som vanligt...

Officiellt hat

Jag hatar officiellt min dator nu. HATAR, faktiskt. Det finns knappt något som är bra med den känns det som. Den stänger jämt av sig vid fel tillfälle, t.ex. mitt i ett spännande avsnitt av oth, precis innan man hinner spara ett viktigt dokument eller när man äntligen lyckats hitta något på google som man letat efter i flera timmar. Jag lyckades på något sätt göra så att explorer inte längre funkar, jag känner ingen annan som lyckats med det, alltså är det inte mig det är fel på utan datorn. OCH NU, mina damer och herrar, det som slutligen fick mig att explodera.... Den kan inte läsa DVD-skivor! Det hade/har inte varit så irriterande om det inte var för att jag fått en DVD-skiva med massa bilder från Tanzania. Så jag tar mig faktiskt friheten att säga att jag hatar datorn.

NOTERA; Jag säger INTE att den inte är bra och ha, eller att den (INTE) för det mesta inte fungerar.

rubrik

jag får min första lön i morgon. Fy fasen vad det ska firas! Hade tänkt att beställa lite kläder från asos, men jag måste nog först ta en runda i Lkp och se om jag kan hitta något roligt att ha på mig när jag går ut. Ikväll jobbar jag för sista gången på över en vecka (inget jobb nästa vecka) och det ska bli så skönt. Ska verkligen se till att arbeta lite med alla tusen grejer jag har i skolan. Jag måste göra ett bra arbete om dammar i Indien. Det är totalt omöjligt att vara miljövänlig, jag är numera helt övertygad! Vattenkraft är en förnyelsebar enegikälla, toppen, om det inte vore så att man med dammarna som måste byggas förstör massa biotoper och ekosystem, sprider sjukdomar, släpper ut växthusgaser och gör så att miljoner människor måste flytta. Dessutom bidrar dammarna på något sätt till klimatförändringar (kan ha med växthusgaserna att göra) och minskar produktionen av spannmål och ris.

image12



För att helt byta ämme och börja skriva om mig.. Jag var fräsch tjej och sov med kläderna på, linserna i och utan en tanka på att borsta tänderna i natt. Vaknade klockan sju imorse med en andedräkt som kunde döda, men det var det värt, det var bara att sätta sig i bilen och åka hem! Så praktiskt, ska göra det till en vana.

Firar!

Idag firar jag att Mr DN (datanörd) har fixat mitt internet. ÄNTLIGEN! jag har varit utan internet i en evighet känns det som. Jag firar genom att inte vara på röda kvarn utan istället titta på ugly betty och mysa i soffan. Jag tror att det var megasabotage på g på blogg.se, både jag och Agnes (som borde vara sveriges mest kända bloggare) hade trubbel med internetanslutningen. dessutom har vi båda problemet att våra balklänningar sitter som korvskinn, vilket vi tillsammans med några andra glada firade med glass på birgers och klipptid. HILFE! man skulle kunna tro att jag och agnes är en och samma person.

NU har ugly betty börjat igen, det hör jag, men jag måste berätta vad som slog mig en dag! Det var så skönt innan jag lärde mig att vara källkritisk. Förut trodde jag på nästan allt jag läste(mjaaa), jag var helt övertygad om att man varit på månen osv. idag kan jag ju inte vara säker på att något är sant! VAD SKA MAN TRO?! (den meningen får mig osökt att tänka på Tomas Di(ska det vara ett mellanslag)leva)

Peace&Love

Jag är världens sämsta bloggare. bloggerska. jag glömmer av att jag ska göra det ibland och då kan det gå flera dagar utan att jag uppdaterar, SKANDAL! något sådant skulle aldrig stinalee eller Blondinbella göra. Men då har dom inte heller ett jobb. För tusan, ett och ett halvt. Jag gick brevid på mitt sommarjobb idag. Nästa vecka ska jag jobba måndagtisdagonsdagtorsdag. hur tusan hinner jag? Idag belönade jag mig själv iallafall med en biljett till peace&love, det tyckte jag att jag var värd. 

jag är så oooootroligt trött idag att jag inte orkar gå ut, sååååå tråkig! 
 


Guten morgen.

Undrar om det heter så på tyska, hade nämligen tänkt vara lite internationell men förutom på svenska o engelska kunde jag inte skriva godmorgon på något av de språk jag läst. Alltså spanska och franska. Och det är enbart Oves fel!

Det jag egentligen tänkte berätta var att jag skulle äta frukost nu. Och att jag, utan att ha talat om det för Catrin än, har hakat på hennes idé om att vara ofräsch hela veckan och har skitit i att duscha.

Weekend

Jag orkade inte blogga igår och berätta om Marias rooooliga rosa fest. Det var en väldigt trevlig tillställning, även om jag var dålig på att vara rosa. Det bjöds på drink och snittar och diverse olika spel och lekar. Mitt under kurragömma (som var ett uppdrag i sanning eller konsekvens) hörs "öhh. det står en kille i dörren, ska jag släppa in honom?!", eftersom vi trodde det var den snygga grannens kompis så sa vi antagligen ja. Det kommer in två nissar, som inte var snygga grannen eller snygga grannens kompis (jag tvivlar nästan på snygga grannens existens eftersom nån dessutom ringde på "hans" dörr och det var två tjejer som öpnnade). När dom varit hos Maria i säkert en timma och inte förstått att dom borde gå (vi försökte till exempel låsa ute den ena) fick alla gömma sig i garderoben och låtsas att vi hade gått. Sedan bar det av till stadt med alla som var 18. Det var ganska roligt för en gångs skull. Tills jag skulle gå hem o Bassejäveln hade tappat min ena garderobslapp. Klockan 02.15 var vi typ de sista kvar och jag kunde få min kära väska. Sen var det torngrillen och hemåkning. Gött. Sov till 12.30.

Det där blev himlans rörigt och lät inte hälften så kul som det var, men nu ska jag plugga projekarbete!


Jag har en plaaaaan...

Jag har gjort det lite till min uppgift att göra festskivor (dom brukar INTE spelar intensivt), och nu hade jag en jättelysande idé om upplägget på min nya skiva. Jag har ägnat en och en halv timme åt att leta låtar som passar mina teman, men icke sa nicke. Den stora frågan är nu om jag ska köra på ett halvt tema eller om jag helt ska strunta i det.


Peace&Love

Julia frågade mig nyss om jag skulle med på P&L, jag kom på att det ska jag nog. Om jag kan vara ledig. Jag var så otroligt sugen för ett tag sedan men jag brukar ju inte ha pengar så jag tänkte att det nog inte blev nåt. Men nu är jag taggad. fast jag vill ju åka på solsemester. och jag hatar att tälta.

Jag kan verkligen inte bestämma mig för var jag ska bo i höst, jag kan ju alltid bo kvar här men det känns aningen tråkigt. Göteborg, Karlstad eller Uppsala? Fördelen med Göteborg är att jag skulle bli otroligt populär. Karlstad har egentligen inga fördelar, men om Mr S ska bo där så är jag ju iaf inte ensam. Uppsala verkar ha roligast utbildningar men jag känner ingen där.

Mitt arbete med projektarbetet har kommit ungefär 10 rader sen igår, vilket ändå är okej eftersom hela dagen kändes hopplös. Jag har mailbombat Dan och tittat på Andra Avenyn, som egentligen är ett skitprogram.

Fast!

Jag har helt kört fast i mitt jälva projektarbete. Jag kommer inte på något att skriva. Jag kan inte ens få ihop en hel mening som låter normal. Nu minns jag inte ens vad det egentligen ska handla om. Jag hatar det!

Kort minne

Det har hänt flera gånger idag att jag tänker "det måste jag berätta för ...." och "åh, det måste jag skriva upp" för att bara 30sek senare helt glömt av vad det var. Detta resulterar i en lätt irritation. Nu vet jag dock vad det senaste var, vilket gjorde mig ännu lite mer arg. Min TV funkar inte. Den laddar o så, men när den är klar så blir bilden bara svart. Jag kan byta kanal och se vad som visas på TV, men inte själva programmet. Jävla Telia. Hur ska jag kunna övertala folk att dom ska byta till Telia när jag själv tycker att det suger?

Kom på att jag faktiskt inte alls ska övertala folk att byta till Telia och därmed no worry...


Spännande fakta

I min tandborstmugg finns det 9 st tandborstar. Det borde högst finnas 4. Mystiskt och spännande. Vems är dom andra?!

UPDATE

det var längesen jag skrev något här på bloggen. har fått lite klagomål på att jag inte updaterar oftare. Men jag har för bövelen inte tid! bövelen... vem säger så?! Idag jobbar jag med mitt Projektarbete. Det går, tro det eller ej, framåt. Det är kämpigt men det går! Är dock tveksam på kvaliteten. Ska nog orka skriva i 4 dagar nu. INTE! Tur att jag har fredag att glädjas över. Ska bli roooligt!

Nu ska jag återgå till mitt arbete. eller kanske ta en dusch. Jag ska faktiskt slita mig ifrån datorn i eftermiddag och ta mig ner till stan för att titta på lite bilder o prova min balklänning.

Favorit!

image11
Favorit just nu!

Idag säger jag grattis till Mammi o Cissi H!

Ännu en dag har gått utan att jag har gjort något vettigt. Hur ska det egentligen gå med mitt liv? Eller, jag var ju hos syon idag, jag blev inte så mycket klokare över vad jag ska hitta på.  

Aprilapril...

idag har varit mitt livs tråkigaste 1 april. Vad jag vet har ingen ens försökt lura mig, helt värdelöst.


Söndag

Jag sitter just nu i världens bekvämaste "hejjagspelarharpan97ggromdagen"-ställning, tangentbordet i knät och fötterna på väggen. Det är då jag tänker som bäst. Jag kom just att tänka på att jag kanske borde gått ut igår, trots att jag inte vill vara trött nu när jag ska åka till Överby med min syster (att vara trött i den situationen kan leda till att ilska uppstår och att jag springer ifrån min syster). Anledningen till att jag borde gått ut, förutom att det var halva priset på spriten är väl att jag inte kommer kunna gå ut nästa helg heller eftersom det är högskoleprovet(!!!!!) då och jag vill att det ska gå bra. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig första gången jag gör det för alla säger att det är hur svårt som helst, jag har inte riktigt förstått hur det kan vara så jättesvårt egentligen. Men helgen efter det blir det i alla fall utgång, jobbigt är att Marias 18års dag med rosa tema, som jag laddat som tusan inför råkar vara på samma dag som vi ska ha klassfest hos Kissoffer.


RSS 2.0