HAKAN

jag lyssnar just nu på Håkan Hellströms nya skiva. Har inte hunnit bestämma mig för vad jag tycker, men den är säkert bra.

projektarbetesarbetardag...

... det borde väl vara idag om någon dag? Tänk om jag skulle ta mig i kragen och pallra mig iväg till skolan, risken finns för att jag antigen kommer bli störd av alla andra som är där eller att jag kommer störa mig på att ingen annan är där. Samtidigt känner jag att jag inte kan sitta här och glo, jag kommer få nog av att sitta och glo idag ändå. Nämligen på mitt jobb. Jag är en riktig arbetsmyra, öh, typ. Hitta.se, THANK YOU!


Jag har såååååå tråkigt

Jag är så grymt uttråkad och ensam nu. Inget blir väl bättre av att Sofia o Lisa ringer o skriker hål i trumhinnan på mig (ja, jag hade kunnat sänka ljudet på telefonen men då hade jag inte kunnat vara arg på dom för att dom skrek) Nu smsar jag med Slinkan, tänkte att hon kunde vara min räddning ur tristessen men icke.

We pee tree - POLAND MAY 2007!

image8
Swedish girls meets polish boy.

image9
Modelljobb

image10
Ferrytail

Men glad påsk då...

varför sitter jag ensam hemma hos Mr P (party) på självaste påskafton? 18/136 inloggade kontakter på MSN, många utav dom är "inte vid datorn". Vad gör man på påskafton egentligen? Jag själv var en sväng hemma hos Hamster Wennberg, ett trevligt kalas där det serverades en utsökt tacopaj. (och för att min käraste Frida inte ska känna sig orättvist behandlad så smakade gårdagens mat alldeles fantastiskt!) Sedan agerade jag chauffö fram till Cafe&bar, bestämde mig sedan för att dra mig ut på landet eftersom snön föll som om himlen hade öppnat sig (en lätt överdrift och ironi kan anas), hade dock inte väntat mig att Mr P absolut inte skulle ha några planer på att själv dra sig hemåt. Hade heller inte kunnat ana att de två koppar kaffe som intogs skull göra mig så pigg. Jag bara undrar vad i helvete (ååååååå, vad jag inte ville svära där men för att verkligen betona att jag verkligen inte vet) jag ska hitta på?!

Jag glajdade lite på stenportsgatan förut, stod i korsningen utanför ett visst nummer och kastade ledsna blickar upp mot ett fönster. Jag undrar hur många kameler som får plats på stenportsgatan, jag är beredd att bjuda 32st bara för att Farao ska komma hem igen och ge mig svaren på de största frågorna som kretsar i min hjärna just nu. Tur att jag reder mig själv så bra ändå...

Jag har ångrat mig beträffande mitt svar på frågan "det här gör jag när ingen ser mig...", istället för att jag inte gör något konstigt vill jag berätta att jag just kom på mig själv med att titta mig runt i rummet och faktiskt rulla tummarna. Vem rullar tusan rullar tummarna, jag har alltid trott att det bara var ett dumt uttryck.. Nu när jag ändå berättar om konstigheter kan jag ju passa på att berätta om mitt uppdrag igår kväll. Jag skulle låtsas att jag trodde att vi allesammans skulle gå påskkärringar senare på kvällen och fråga min bordsgranne vad han hade tänkt klä på sig. Jag tyckte jag gjorde det mycket smidigt när jag frågar om det inte vore roligt om vi skulle gå påskkärring tillsammans idag. Nils, som min kamrat hette tyckte det var en förträfflig idé, han hade inte gjort något så spännande på riktigt länge.

Hojhoj, lek och stoj.

I'm back....

Oh, yeah! Stockholm är århundradets besvikelse. Jag måste vara den enda människan som åkt till Sthlm för att shoppa och kommit därifrån tomhänt. Men det är inget att hänga sig för, som Björnis skulle sagt.

Igår var det den längsta fredagen på hela året, det bjöds på en liten lätt middag för 20 personer hos Frida. Maten var god, sällskapet var acceptabelt, i helhet var det ett respektabelt sätt att fira Jesus död. Eller vad som nu hände den dagen för 2008 år sedan.

Tack o hej, ansökningstjej!

JOBBAJOBBA!

Jag börjar mitt nya jobb (nya? jag har aldrig haft ett annat jobb...) på Tisdag nästa vecka. Det verkar trevligt, jag ska ringa och låtsas att jag bjuder in min mamma på fika. Typ. Så om någon okänd ringer och bjuder dig på fika kan det vara jag. I fikat ingår också en mässa med föreläsningar osv. Jag tror verkligen det kan bli bra, iallafall med den lönen.

Hejhå! Jag var hemma hos Madde förut när jag fick ett SMS från Sara där det stod att hon kommer till mig snart. Jag slängde ifrån mig det jag pysslade med och rusade ut i bilen. Insåg sedan vad jag hade gjort och var tvungen att ringa och be om ursäkt. Josefin fick sig ett gott skratt! Jag höll för första gången i mitt liv på att krocka! och det var inte när jag pratade i mobiltelefonen utan när jag körde med mina små skatter i bilen på rörstrandsparkeringen.

I morgon beger jag mig norr ut med Mr PA (pälsallergiker) och Floyd så det kanske blir lite dåligt med bloggandet ett par dagar, men nog är jag värd lite semester? Glad skärtorsdag! (jag tänker alltså inte blogga igen förens på långfredagen, för då har man ju tid för massa saker. Jag misstänker redan nu att jag inte kommer kunna hålla mig härifrån bara för att jag skrivit det nu, så håll utkik!) OCH HEY, mina kära vänner, ni säger att ni läser min blogg men jag får ju aldrig några kommentarer. Jag nöjer mig med både trevliga och mindre trevliga!


Kisskiss!

Katten har kissat i snön på trappan, den var gul och ful. Jag undrar om hon gjorde det medans hon hängde i dörrfönstret eller om hon gjorde det när hon var nere på marken. Jag undrar också om det var för att hon verkligen behövde men inte ville kyla ner tassarna i snön eller om det bara var för att hon hatade mig som inte släppte in henne? Vad tror NI?

Fy tusan för snön! Jag kände på mig att den skulle komma, ingen vinter utan ett mindre snökaos.  Jag gillar större snökaos, med strömavbrott i flera timmar. Insåg sen hur skönt det var att det inte blev så eftersom jag redan nu fryser fötterna av mig. Jag vet vad du tänker, ta på dig ett par strumpor då! I våran familj har vi en annan lösning på det problemet, nämligen att inte ha fötterna på golvet. I värsta fall tar man på sig TV-tofflan.

Byebye

Svampig kyckling

Jag gick ut. Det blev som jag trodde. Förfesten var jättetrevlig, hade saknat mina sambosar lite. Sedan bar det av till Cafe&bar, där stannade vi dock inte länge utan vi drog direkt vidare till Stadt. Det var lika tråkigt som vanligt, fast det var mycket trevliga människor där. Jag och Ida gnällde lite för Mr C (Chaufför) och vi+cill hoppade in i bilen och tog en sväng till Torngrillen och sen ett varv runt torget innan vi körde hem brudsen och åkte hem. Vaknade vid 10, pigg som en mört!

Idag hämtade jag Cecilia och vi åkte till ICA, där köpte vi hundmat, kattmat och ett katthalsband. Vi har startat ZOO. Vi drog hem till mig och tittade på kaklet och tapeterna. Det såg väl bra ut. Vi lagade en klassiker, smaken sitter i locket svampgryta. Gott, vi tänker på Agnes som inte kunde vara här ikväll.

Nu ska vi se på Nip/tuck, för det är cills favvoprgogram. Det blev ett väldigt torrt och tråkigt inlägg om vad som hänt i mitt liv. Mest för att jag känner ett tvång att blogga och egentligen inte vill. Jag känner ett tvång att kommentera gårdagens melodifestivalfinal. Jag tycker det är tråkigt för Charlotte att hon inte fick folkets röster, det måste kännas som hon blev snuvad på halva segern.

Tack för mig, leverpastej!

Utgång, ingång, vad vet jag?

Jag sitter just nu och funderar på livets i särklass viktigaste fråga; ska jag gå ut och svänga mina lurviga eller inte? Inte för att jag så ofta brukar svänga mina lurviga när det kommer till kritan.

Det som talar för att jag ska gå ut;
Nästan alla mina vänner ska gå ut
Det KAN bli kul
Om jag inte går ut kommer det med stor sannorlekhet bli kul och jag kommer gräma mig över att jag var en torrboll.

Det som talar emot;
Det är egentligen aldrig roligt på stadt
Jag kommer bli bakis
Det kostar pengar
Alkohol är onyttigt
Jag kan inte köra bil imorron

Jag återkommer med beslutet imorgon.

Kommunikationsproblem

Livet är hårt när vissa personer går och tappar bort sina mobiltelefoner. För det första blir de omöjliga att få tag på och för det andra dyker dom aldrig upp i skolan eftersom dom inte har någon väckarklocka. Att dom inte vaknar på morgonen gör egentligen inte mig så mycket, mer än att vänermuseet (sätter ingen sån é eftersom jag inte vet på vilket e det ska vara.) blir mycket roligare när dom närvarar (varför skriver jag dom, det är ju den. Agnes alltså). Men att det inte går att få tag på människan!

Nu ska jag gå ut med Floyd sen ska jag nog ta och titta på andra avenyn. Hrmmm! jag menar såklart att jag ska passa på att studera när jag äntligen har tid.  

Förresten! AGNES, Ring om du vill, å hälsa dom jag känner, håll blicken kvar i skyn! (eller åtminstone logga in på msn)


AOOOW!

Debatt. Jordens tristaste program? Ja, tills de bestämde sig för att ta in Ebba won Sydow, Blondinbella, någon centerpartist, en arg komiker och några som iallafall har lite vett i huvudet. Ebba borde ju inte prata om något annat än VAD man ska shoppa! Allt hon sa ikväll blev ju bara fel, det var synd om henne. Och Bella som varje gång hon sa något satt och sneglade på Ebba för att hon egentligen inte heller hade något vettigt att säga. Herregud! Det bästa var helt klart när Ebba försökte vända det till att dom andra diskriminerade unga tjejer genom att peka ut dom som offren. Det är klart att alla vet att det finns killar som shoppar också, för minst lika mycket pengar. Både kläder och borrmaskiner. Skillnaden är väl att killarna som köper fyra borrmaskiner och en bil är män! (för annars är det svårt att köpa bil) Förutom att dom då faktiskt har tjänat pengarna själva (dom flesta!) så köper de saker vars värde finns kvar, även om de blir lite slitna. De unga tjejerna som shoppar för pengar de inte har köper oftast saker utan andrahandsvärde, och det är den stora skillnaden.

Hua! Nu ska jag nog sova, för det där hängde inte ihop det minsta. Kände bara att det var min plikt att slänga ihop något snabbt om vad jag tyckte om det hela. I övrigt har jag haft en lugn dag. Fortsatt att sköta mitt hushåll, jag hatar det. Dessutom såg jag det nya OTH avsnittet, det var hur bra som helst. Man skulle kunna tycka att de borde börja avrunda serien nu, men jag tror nog de kan få det att hålla en säsong till!

Godnatt mina skatter!

Eget hushåll!

Jag hann tyvärr inte skriva i bloggen igår och misslyckades därmed med uppdraget jag gett mig själv. Anledningen till detta är att jag har skaffat mig ett alldeles eget hushåll med man, hund, villa och bil. Jag gör massa vuxen saker som att laga mat och leka med mitt barn (floyd får både vara barn och hund i mitt hushåll). Jag ska nu återgå till mina vuxensysslor. Tjolahopp!


Pingpong

Hittade precis en funktion som kallas att "pinga". Jag vet inte hur man kom på det namnet, men det ska tydligen vara så att inlägget hamnar på någon sida med de senaste bloggarna. Undrar om de menar att det är som när man ringer på en ringklocka, att det pingar. Är lite osäker på om det inte heter pLingar egentligen?

Kan ju passa på att berätta det där om Wallanderfilmen som jag var för upprörd för att berätta förut. Den var faktiskt ganska otäck, vilket Engla också tyckte, hon gömde sig bakom sin man. Det gjorde inte jag, mest för att jag inte har en man, jag har en pojkvän och han var inte närvarande. Dessutom brukar han inte vara något direkt stöd när man ser på läskiga filmer. Jag körde istället med mitt gamla vanliga trick, att stänga av ljudet på TVn, och när det ändå blir för läskigt att hålla för öronen. Det hjälper på något sätt. Men det var egentligen inte det som var själva grejen med filmen utan det var att jag satt och åt godis ur en blommig burk- den är fantastisk som står på bordet och  fylls på helt av sig självt- när det kommer väldigt osmakliga bilder på ett lik som hänger och dinglar. Jag tyckte godiset började bli mindre gott då.

Nu tänkte jag gå och lägga mig med Harry Potter.
Godnatt!

Påsklovsångest

Jag måste vara den enda människan som har ångest inför ett lov. Det är bara för att jag vet att jag borde göra massa skolarbeten, här följer en lista;
1.Projektarbete
2. Artikel i svenska (på svenska till på köpet)
3. 3 labbrapporter
4. NkB/BiB
5. Miljökunskap
6. Miljöhistoria

Trots att jag vet om det här redan nu kommer jag inte göra något av det när den tiden väl kommer. Jag har bjudit hit alla mina vänner för att jag hoppas att jag ska glömma av det då. Och nej, Jessica och Caroline, jag ska inte ha fest. Jag lovar att se till att dom kommer hit lagom många i taget, att inget går sönder, att vi städar och att ingen alkohol intages under detta tak.

ÅH! jag blir så arg! jag kom på att jag faktiskt hade lite mer saker att dela med mig av här i bloggen och bestämde mig för att skriva ner dem. Men Blogg.se har tydligen inget emot att slänga folks livsverk i sjön. Så nu kommer ni aldrig få veta vad jag tyckte om Wallander som tydligen både jag och Engla såg på. Och ni kommer aldrig få veta att jag trodde att Maria ville åka och bada i Vänern på lovet. Tråkigt för er!

Jag är fortfarande arg. Tänk om någon hade slängt Muminpappas memoarer!


FF!

Wihooooo!

Jag börjar tröttna på att skriva blogg nu. Ångrar mitt löfte. Jag kanske ska göra en "Blondinbella" och strunta i alltihop. Eller så härdar jag bara.

Jag och Agnes funderar på att gå och söka jobb någon dag i veckan. Jag har ju visserligen redan fått sommarjobb, men detta verkar väldigt mycket mer lockande.

Partypic
Så här mysigt hade jag och krampusskramSara det när vi pratade med Agnes pojkvän.

Jag har alltid rätt...

Det är sant. Jag tror inte jag har haft fel på fyra år och femtioåtta dagar. Förutom den gången jag och Mr T skulle boka tågbiljetter (T står idag för Tågbiljettsbokaren) från skövde till stockholm men råkade ta tvärtom. Resan som vi trodde skulle kosta runt 200kr kostade 700kr till slut. Skoj, sa vi. På tal om det har jag bokat resa till Örebro samt Sveriges huvudstad. Allt detta för studentens skull. Jag provade min balklänning idag, eller fodret till den. Den såg ut som jag tänkt mig. Det gjorde inte jag. Var har jag fått mina breda axlar ifrån?! Hur skoj är det att se ut som ett siamesiskt tvillingpar varav en är simmare och den andra boxare, som till råga på alltihop sitter fast i axlarna?

Sunday bloody sunday.

Dagen efter fredag

Igår var inte alls lika kul som man kunde tro att det skulle bli. Twister var otroligt värt, men efter det gick det utför. Tur att torngrillen finns.

Jag har precis konstaterat att jag ALDRIG kommer lära mig att gå i högklackat. Vilket jag iofs redan visste eftersom Frida talat om det för mig, men en smula hopp har alltid funnits kvar inom mig. På tal om skor och fötter så var gårdagen lagom trevlig för mina fossingar. Först trampade Kristoffer på min fot, han väger inte så lätt, sedan kom det någon med väldigt vassa klackar och trampade mig mitt på foten. Jag misstänker att denna någon var en person som jag skrivit mycket om i min blogg, men jag kan inte säga att jag är 100% säker på det.

Nu ska jag, min syster och hennes hållbara kalasbyxor gå och äta köttfärssås. 

Heddoheddo (,peddo)

Foerfäst and party with Stina Lee!

OKEJ, ikväll ska vi träffa Stina Lee. Hon kanske inte vet om det än, men det gör vi. Vi tycker inte det är nån stor grej egentligen, men ingen på våran förfest har ett eget liv och måste således leva lischlivet genom henne. (bara för att vi9 andra tänkt flytta härifrån så fort vi tagit studenten, typ...) Nu är vi taggade till tusen och jag lovar att imorron kommer det laddas upp bilder på oss o Stina från stadts toa. 

Vi önskar eder alla en trvlig kväll så länge och hoppas att ni också ska få träffa någon trevlig bloggare/bloggerska. (vore tråkigt som Stina däckar på förfesten..)// Jos and Agn with crew


ps. agn frågade precis (innan hon sprang på toa) om jag kommer stå för detta imorron. Jag vet inte är mitt ärliga svar. Nu ska jag gå o kicka dom andras ass i Twister!


Catrin Spears

Catrin Spears

Min vän Catrin bad mig lägga upp den här bilden på henne. Hon är Lidköpings svar på Britney Spears och HÄR kan ni se/höra Catrin som Britney. Hon har verkligen talang för det hon gör tycker jag..

(det var inlägg liknande detta som jag lovade mig själv att jag inte skulle skapa. Men en gång är ingen gång..)

Friday, I'm in love...

Just nu är jag inne i ett stim. Tänkte berätta vad som fick mig att vakna så ooooootroligt tidigt imorse, för det var ingen tupp eller väckarklocka som gav ifrån sig oväsen. Det var en mardröm! I två dagar har jag suttit som besatt framför datorn och letat efter studentklänningar (har förövrigt hittat ett par stycken som duger men jag tänker inte säga var!), detta har gått så långt att jag till och med drömmer om klänningar och kjolar. I natt tog kjolen jag skulle köpa slut eftersom jag inte hann prova den för att NÅGON som jag bad hämta en t-shirt aldrig kom med den. Hur kan man inte vakna men hjärtat i halsgropen då?

Sedan var CALLE Schulman på the voice. Måste säga att jag inte har 100% koll på det brödraparet. Jag trodde, och jag skäms, i säkert 10 min att det var Alex. Dom är ju egentligen inte alls lika.

Jag vet förresten inte hur man ska avsluta ett blogginlägg, är det någon som har några tips?

Hejhopp partytopp!


Jag 2005

Jag 2005

Underbar morgon

jag vaknade som vanligt okristligt tidigt och kunde omöjligt somna om. Eftersom jag inte har några glasögon med mig och därför inte ser TVn hamnade jag framför datorn. Tro det eller ej men efter en stunds letande hittade jag massor med gamla bilder vilket är otroligt roligt!

Försöket

Nu har jag bestämt mig för att göra ett ordentligt försök att komma igång med mitt bloggande. Inte för att jag tror att det kommer vara särskilt givande, varken för mig eller för den stackare som läser den. Det är egentligen Sara och Blondinbellas fel.. Kan jag hjälpa att Sara för andra gången i livet gav mig en komplimang häromdagen (första var när hon sa att jag var duktig på att fickparkera) och sa att hon tyckte jag skriver bra. Varför jag skriver pga av Blondinbella är allt för komplicerat för att ens försöka förklara.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig igen, fick detta infall precis när jag skulle sova och kunde inte få någon ro förens jag gjort slag i saken. Dessutom snarkade Mr S (som jag endast kallar honom för att det inte ska spridas några elaka rykten om att han snarkar som en häst) som en häst vilket gjorde det omöjligt för mig att somna, dock visade sig att han var vaken när jag försiktigt försökte smyga upp ur sängen.

Skönhetssömnen är viktig nu eftersom det ska bli Twisterkväll och utgång imorgon ( och nej, jag tänker inte skriva något om att jag troligtvis kommer gå ut på samma ställe som en populär bloggerska som beviserligen lever ett mer ointressant liv än vad jag gör) . Har inte varit på stadt sen förra året, tror att jag vid årsdebuten kommer att vara iklädd blåjeans och svart/rosa t-shirt från monki. Inte så festlig men det är ju jag som gör kläderna, inte tvärtom. På fötterna kan jag inte bestämma mig, har ett nytt par vita skor som jag inte vill skita ner på något så simpelt som stadt men jag tror att ett par rejäla festskor kan bli lite kallt. Det var ju trots allt risk att man förfrös sig om man gick ut i Jämtland idag. Detta påminner mig om vilken besvikelse det svenska vädret faktiskt är. Jag har hört rykten om att man satt och glassade på Nordens största torg medan vi var i Tanzania, idag är det en omöjlighet. Istället blev det häng på Donken med Cissi H, Catrin och Mr S.

Nu lovar jag mig själv att jag (något inspirerad av en viss annan bloggerska) att jag ska blogga varje dag i en veckas tid.

Heddå!

RSS 2.0